fredag 6 juli 2018

Nyckelfärdigt attefallshus med loft

Ett attefallshus är en så kallad minimal villa där storleken ligger på maximalt 25 kvadratmeter. Det är den moderna och effektiva boendemetoden för olika ändamål. Beroende på vad syftet med huset är finns olika typer av planlösningar och metoder för att få ut effektivast möjligt med bygget. Det är mycket vanligt att mini villan används som ett alternativ till gästrum. För att kunna uppfylla kraven på detta krävs det att det finns sovplatser till eventuella gäster i attefallshuset. Givetvis. En effektiv lösning är i detta fall att se till att attefallshuset är utrustat med ett loft. På detta sätt utnyttjas ytan maximalt och sparar plats åt andra behov såsom toalett och kök.


Investera i ett nyckelfärdigt bygge

Känner man att det är svårt att veta hur man ska tänka och prioritera kring sitt attefallshus finns möjligheten att beställa huset nyckelfärdigt. Fördelen med attefallshusen är att de kan flyttas från punkt A till punkt B på nolltid. Detta gör det smidigt för kunden och även för leverantören själv. Huset kan tillverkas på en plats för att sedan färdigbyggt flyttas till kundens tomt. Utöver smidigheten så kommer också bekvämligheten. Genom att lita på experterna som har både erfarenheten och kunskapen som krävs kan konsumenten slappna och få sina önskemål och behov uppfyllda.

Attefallshus med loft


Ordet loft får ofta människor att tänka på extra sovplats, vilket det också kan vara. Däremot kan loftet också ha andra funktioner. Till exempel kan loftet vara till för extra förvaring. Då attefallshuset är så litet i storlek kan loftet vara till en stor smidighet, att utnyttja yta på höjden har aldrig tidigare varit mer effektivt som idag. Konsumenten bestämmer själv. Önskas endast extra sovplats eller behövs kanske även städskrubben som egentligen inte ryms? Investera i ett enkelt loft eller varför inte i dubbla loft? Bara fantasin begränsar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Attefallshus med källare

Det finns idag flera olika sorters attefallshus som man kan välja mellan när det väl är dags. Man kan välja att köpa ett nyckelfärdigt attef...